Διεθνής Αγώνας Rally Raid στα Καλάβρυτα

Το Αθλητικό Σωματείο Ομάδα Εκτός Δρόμου, μέλος της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει από 24 έως 29 Απριλίου 2023, στην περιοχή των Δήμων Καλαβρύτων και Αρχαίας Ολυμπίας, 6ήμερο Διεθνή Αγώνα Rally Raid με μοτοσυκλέτες στο πλαίσιο της προώθησης του μηχανοκινήτου αθλητισμού.

Το OlympiaRally είναι αθλητική αγωνιστική εκδήλωση με μοτοσυκλέτες Rally, με πολλούς συμμετέχοντες και από το εξωτερικό, με σαφή τουριστικό αλλά και αγωνιστικό χαρακτήρα, που γίνεται υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας μας, ΑΜΟΤΟΕ. Oι αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Ελληνική και Διεθνή Αθλητική Μοτοσυκλέτα, καθώς αναμένεται να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό συμμετοχών και επισκεπτών.

Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια της διοργάνωσης 150 και πλέον συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους, θα περιηγηθούν στα Καλάβρυτα και την Αρχαία Ολυμπία οδηγώντας στα γύρω βουνά, ενώ παράλληλα θα ζήσουν και την καθημερινότητα στην πόλη δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου, την παράδοση, την ιστορική μνήμη και την πολιτιστική κληρονομιά.