Διεκόπη για το τέλος της εβδομάδας το Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης *Την Τετάρτη (17/6) θα υπάρξει συνάντηση στην ΕΠΟ

Δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, δεν πάρθηκε ουδεμία απόφαση και έβαλαν… άνω τελεία στο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης της Σούπερ Λίγκας 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/6).

Ουσιαστικές εξελίξεις, λοιπόν, δεν προέκυψαν για το μέλλον του πρωταθλήματος, αφού είναι απαραίτητο να προηγηθεί την προσεχή Τετάρτη (17/6) η συνάντηση της ορισθείσας επιτροπής με την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα 1, προκειμένου να εξαντληθεί κάθε συζήτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το a-sports.gr!

Έτσι, η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί είτε την Παρασκευή (19/6) είτε εντός του Σαββατοκύριακου (20-21/6), αν και στόχος παραμένει να υπάρξει επιστροφή των ομάδων στη δράση με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στις 29 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε τις ομάδες για τις συζητήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, τον ΠΣΑΠ και την ΕΡΤ και αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.