Δυναμικό ξεκίνημα για την ακαδημία του Άτλας F.C.

Tη Δευτέρα 30/8, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της νέας σεζόν για τις ακαδημίες του Άτλαντα Πατρών, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του στην Λεύκα Πατρών.

Είναι η τρίτη χρονιά λοιπόν μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος το 2019 ,που γίνετε έναρξη μιας νέας σεζόν με την συμμετοχή των παιδιών να είναι για ακόμη μια χρονιά ανοδική, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση όλων και περισσότερων γονέων, για την σημαντική, ανθρώπινη και συνάμα επαγγελματική «δουλειά» που γίνετε στην Ακαδημία.

Σε αυτό βέβαια έχει βοηθήσει η σωστή επιλογή των συνεργατών της ακαδημίας σε όλα τα επίπεδα, που εκτός από τις επαγγελματικές τους περγαμηνές ,επιδεικνύουν καθημερινά την αγάπη και το μεράκι τους για αυτό που κάνουν. Μεγάλο ρόλο “έπαιξε” η ανανέωση των εγκαταστάσεων (αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο με νέας γενιάς, επανασπορά του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα, παρεμβάσεις στους εξωτερικούς χώρους και ανανέωση των χώρων των αποδυτηρίων), ώστε να γίνουν ακόμα πιο ασφαλείς, πιο λειτουργικοί και να εναρμονιστούν με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν αυτή την στιγμή.

Επίσης συνεχίζετε για τρίτη χρονιά η συνεργασία του Άτλαντα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ως μέλος του Πανελλήνιου επίσημου δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών (AEK FC DEVELOPMENT NETWORK), με την οποία μέσω αυτής έχει επιτευχθεί το τρίπτυχο ΑΘΛΗΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ που αποτελεί και τους βασικούς πυλώνες της ακαδημίας του Άτλαντα Πατρών.