Δυτική Ελλάδα: Κι άλλο κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιρική ομάδα

Κρούσμα κορονοϊού διεγνώσθη στην ομάδα της Νίκης Τραγανού, ύστερα από εξέταση που έγινε σε παίκτη της ανδρικής ομάδας, με αποτέλεσμα η ΕΠΣ Ηλείας με χθεσινή της ανακοίνωση να αναβάλει ολόκληρη την αγωνιστική δραστηριότητα που ήταν προγραμματισμένη για το τριήμερο 17-19 Οκτωβρίου προκειμένου να προστατευτούν οι ομάδες και να περιοριστεί ο κίνδυνος διασποράς του ιού.

Ο ποδοσφαιριστής των μπλε ένιωσε κάποια συμπτώματα, πήγε στο νοσοκομείο, έκανε το τεστ και ήταν θετικό. Τα υπόλοιπα μέλη της Νίκης χθες μετέβησαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα και τα αποτελέσματα αναμένοντα σήμερα ενώ το γήπεδο του συλλόγου θα κλείσει για απολύμανση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Σύμφωνα με την υπ. αρ. 122/16-10-2020 απόφαση της Ε.Ε.Θ./ΕΠΣΗ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες στις 17,18&19/10/2020 αναβάλλονται για υγειονομικούς λόγους (προστασία εμπλεκομένων και περιορισμός διασποράς COVID – 19).Θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου με την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων».