Δύο μεταγραφές, τρεις ανανεώσεις η Δάφνη Πατρών

Συνέχεια στις ανανεώσεις  για τη Δάφνη Πατρών, καθώς σε αυτή θα αγωνίζονται και την φετινή χρονιά οι Διαμαντόπουλος Βασίλης, Μεταξάς Βασίλης και Σπανός Χρήστος.

Ο Διαμαντόπουλος μετά από μια δύσκολη χρονιά, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί, έχει επιστρέψει δριμύτερος και αναμένετε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Μεταξάς παρότι αποκτήθηκε πέρυσι, δεν έχει προλάβει να  αγωνιστεί  για την ομάδα του Θανάση Κατσαντούλα (ελέω κορονοϊού) και θεωρείται ένας παίχτης που με  τα χαρακτηριστικά που τον διέπουν θα προσδώσει ταχύτητα και δύναμη, οργώνοντας τις πτέρυγες.

Ο Σπανός είναι ένας παίχτης που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής, έχοντας συνυπάρξει παλιότερα σε  Παναχαϊκό, Φαραϊκό  και Αετό Ρίου και προβλέπεται με την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά  του,  να αποτελέσει βασικό πυλώνα στην νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης παίκτες της ομάδες θεωρούνται οι Νίκος Νικολογιάννης (από ΑΕΚ Πατρών) και Ανδρέας Πανταζόπουλος (από Αναγέννηση Πατρών).

Η σχετική ανακοίνωση:

“Το ΔΣ καλωσορίζει στην ομάδα μας τους Νικολογιάννη Νίκο και Πανταζόπουλο Ανδρέα. Ο Νίκος αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αποτελεί βασική μονάδα σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε, καθώς διακρίνεται για την ταχύτητα και την ηρεμία που διακατέχει το παιχνίδι του. Ο Ανδρέας αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως σέντερ φορ και ως εξτρέμ εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και το μεγάλο διασκελισμό του και με τον ενθουσιασμό και δυναμισμό που τον χαρακτηρίζουν θα προσδώσει κάτι απρόβλεπτο στην ομάδα. Το ΔΣ σας εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες“.