Δύο τιμητικές βραβεύσεις την Κυριακή στην Αγυιά

Φωτογραφία: athlitiko.gr

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης την Κυριακή (27/11), η ομάδα της Πάτρας θα τιμήσει για την προσφορά τους στην ομάδα μας τον Βασίλειο Στραβοπόδη (1966-1979) και τον Κυριάκο Ανδρούτσο (1967-1980).

Δυο σημαντικά ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου που ο καθένας τους έγραψε ιστορία από διαφορετική θέση, εκπροσωπώντας επάξια τη φανέλα της ομάδας της Πάτρας για πάνω από μια δεκαετία.

Σύσσωμη η Παναχαϊκή στον σημερινό αγώνα της Κ19

Η Κ19 της Παναχαϊκής, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Β’ Ομίλου της Super League 2 υποδέχεται στο Ενωσιακό “Α. Κάνιστρας” (16.00) τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πέτρος Σταθάκης θα έρθει από την Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί στον αγώνα, ενώ η προπόνηση των ανδρών διεξάγεται αυτή την ώρα προκειμένου να παραστούν στον αγώνα της Κ-19 και οι Σούλης Παπαδόπουλος, Γιάννης Βογιατζής και Χρήστος Μικές.  

To μήνυμα της Παναχαϊκής

Αναλυτικά το μήνυμα της διοργανώτριας αρχής:

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Σύμφωνα με την πρόσφατη εκστρατεία ενημέρωσης της Διεθνούς Αμνηστίας σε όλον τον κόσμο, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αναφορές περιστατικών βίας κατά γυναικών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των άλλων περιοριστικών μέτρων, τα οποία ανάγκασαν πολλές γυναίκες να παραμείνουν σπίτι χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες στήριξης και ασφάλειας.

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της και φέτος με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση και στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο!

Η 4η αγωνιστική είναι αφιερωμένη σε εσένα. Σπάσε τη σιωπή! Τώρα!

Από την πλευρά της Παναχαϊκής αναφέρθηκε σε ανακοίνωση:

Σπάσε την σιωπή! Είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα κατά της βίας, μια ομάδα!

25 Νοεμβρίου «Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών».

Γραμμή στήριξης: 15900