Δ. Αγραβάνης: «Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για μια σημαντική νίκη»

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στο blog του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή μονομαχία ζητώντας την στήριξη των φιλάθλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δ. Αγραβάνη αναφέρουν:

“Μετά από ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς, τόσο σε ότι αφορά το αποτέλεσμα και την ήττα μας στην Ρόδο, όσο και σε σχέση με τα προβλήματα τραυματισμού που προέκυψαν κατά την διάρκεια του αγώνα είναι αναγκαίο για την ομάδα μας, να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα.

Είχαμε μπροστά μας λίγες μέρες για να δουλέψουμε σαν ομάδα μαζί με τους καινούργιους μας συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε να αποκτούμε χημεία. Σίγουρα, ο Προμηθέας θα παίξει καλύτερό του μπάσκετ στα Playoffs, εκεί όπου ελπίζω πως θα είμαστε όλοι υγιείς και το ρόστερ θα είναι πλήρες.

Τώρα, για το ματς της Πέμπτης είναι σημαντικό να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε επίθεση και άμυνα και να παίξουμε με περίσσιο πάθος και ενέργεια για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας στηρίξει ο κόσμος σε αυτό το ματς και είμαι σίγουρος πως θα τον έχουμε στο πλευρό μας, στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλουμε για μια σημαντική νίκη”.