Εκλογή του Σταύρου Θεοδωρόπουλου στην ΕΠΟ: “Πιστεύω και προσδοκώ σε ένα καλύτερο αύριο”

Για την εκλογή του Άγγελου Δανιήλ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αλλά και τη δική του στην Εκλογική Επιτροπή της ΕΠΟ, αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Εγλυκάδας, Σταύρος Θεοδωρόπουλος.

Αναλυτικά:

“Τη χτεσινή μέρα η Ένωσή μας βρέθηκε εκεί που έπρεπε να είναι για το Αχαϊκό Ποδόσφαιρο και τον Αχαϊκό Αθλητισμό.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας εκλέγεται στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Ο Άγγελος Δανιήλ (με τη στήριξη της Ένωσής μας) κατάφερε με επιμονή, υπομονή, ρίσκο , χωρίς να παρεκκλίνει από αυτά που από την αρχή στήριξε και παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε, να βρίσκεται στην Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.

Πιστεύω και προσδοκώ σε ένα καλύτερο αύριο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είναι ο αιμοδότης του επαγγελματικού και τροφοδότης των Εθνικών μας ομάδων.

Πρέπει η νέα διοίκηση της Ε.Π.Ο. να δώσει όραμα στους ερασιτέχνες παράγοντες (οικονομική – υλική και ηθική βοήθεια) ώστε να συνεχίσουν το έργο τους που είναι η καλλιέργεια του αθλήματος, η παραγωγή ποδοσφαιριστών και τα αγωνιστικά ερασιτεχνικά τμήματα και να μη τα παρατήσουν (ιδιαίτερα μετά την πανδημία).

Συγχαρητήρια στον Άγγελο, σε όλα τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΑ που τον στήριξαν και σε όλους τους υγιείς παράγοντες του Αχαϊκού ποδοσφαίρου.

Ως προς την δική μου εκλογή (στην εκλογική επιτροπή της Ε.Π.Ο.) θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πρότειναν και όλους όσους με ψήφισαν.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ”.