Ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Νίκης με τη συμβολή Χ. Μπονάνου

Στην τελευταία συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, υπό την προεδρία του αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, εγκρίθηκε το θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων τένις της ΑΕΤ Νίκης Πατρών.

Στη συνεδρίαση υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την ΑΕΤ Νίκη Πατρών για το έργο που έχει προϋπολογισμό 74.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Περιφερειακό πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ Δυτικής Ελλάδας 2021-2025. Άξονας- προτεραιότητες υποδομές στον τομέα του αθλητισμού».

Ο πρόεδρος της ΑΕΤ Νίκης, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαράλαμπο Μπονάνο και τον ευχαρίστησε για την βοήθεια του ώστε να προχωρήσει το αίτημα της ομάδας.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε: «Ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι είμαστε πάντα στο πλευρό του αθλητισμού και με χαρά αποδεχτήκαμε το αίτημα της ΑΕΤ Νίκης Πατρών για την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που θα βοηθήσει στη εξοικονόμηση χρημάτων για το λειτουργικό κόστος. Πρόκειται για ένα σωματείο που εδώ και πολλά χρόνια προάγει το άθλημα του τένις το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει διαρκώς ανοδική πορεία στην Ελλάδα».