Εξαιρετική εμφάνιση για την MasterMind κόντρα στην Athens Kallithea

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επιστρέφει η ομάδα της MasterMind από το πρώτο της παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Η ομάδα με πολλούς Αχαιούς στη σύνθεσή της φιλοξενήθηκε από την Athens Kallithea FC, σε ένα εξαιρετικό φιλικό αγώνα που προσέφερε πλούσιο θέαμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της MasterMind προηγήθηκε με 1-0, χάρη σε τέρμα του Τσάμη στο 35ο λεπτό. Ωστόσο, στην επανάληψη, ο σύλλογος της Καλλιθέας αντέδρασε και με δύο γκολ στο 65ο και 70ο λεπτό κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, κατακτώντας τελικά τη νίκη με 2-1.

“Ευχαριστούμε θερμά την Athens Kallithea FC για την άψογη φιλοξενία και ανυπομονούμε για το επόμενο ραντεβού μας στο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα μας να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να προετοιμαστεί για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες αναμετρήσεις και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο”, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Μανώλη Βαμβακέρη (6970 940115) και Άρη Ρούσσο (6943 544477).