Επανέναρξη με ντέρμπι κορυφής στο Αίγιο

Με το αγωνιστικό… καλημέρα στο 2023 και στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, στο β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής με αντιπάλους τον Παναιγιάλειο και τον Άρη Πατρών, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Η πρωτοπόρος Μαύρη Θύελλα (22β.) υποδέχεται την Κυριακή (8/1 – 15:00) τον δεύτερο Άρη (21β.), σ’ ένα παιχνίδι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα καθορίσει κάτι. Όμως το Κυριακάτικο ντέρμπι βρίσκει την Αιγιώτικη ομάδα σε μία μεταβατική φάση. Κι αυτό διότι η απρόσμενη αποχώρηση του πρώην -πλέον- προπονητή της, την υποχρεώνει να είναι σε αναζήτηση του νέου «τιμονιέρη» της, που θα αναλάβει να την οδηγήσει στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση και επιθυμούν οι φίλαθλοί της.

Ονόματα υποψήφιων προπονητών είναι γεγονός ότι έχουν γραφτεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ο «εκλεκτός» της διοίκησης αναμένεται να γίνει το πρωί της Κυριακής κι αφού πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο της διοίκησης με μοναδικό θέμα την τελική επιλογή του νέου προπονητή.

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Στο αγωνιστικό μέρος χρέη υπηρεσιακού προπονητή στο ντέρμπι κορυφής, θα έχει ο γενικός αρχηγός της Αιγιώτικης ομάδας, Γιάννης Γεωργιάδης, ο οποίος κι ανέλαβε την προετοιμασία της μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ωστόσο το «σενάριο» των απουσιών παραμένει ίδιο, με το απουσιολόγιο να συνεχίζει να έχει συμμετοχές. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων συνεχίζει να είναι ο Ροδόπουλος, που βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, όπως επίσης και το μοναδικό -έως τώρα- χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιάλειου Κώστας Αρβανίτης που ταλαιπωρείται από ίωση.