Επιστροφή με νίκη για τον K. Σμιγάδη στη Νίκη Προαστείου

Μετά από ένα διάλειμμα στη Δόξα Παραλίας, ο Κωνσταντίνος Σμιγάδης επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στη Νίκη Προαστείου και έδωσε το παρών στο νικηφόρο ματς με τον Αστέρα Λεοντίου, όπου η ομάδα του επικράτησε με 2-0.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, είχε αρχικά μεταγραφεί στη Νίκη όταν πρωτοήρθε στην πόλη για τις σπουδές του. Ωστόσο, την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για τη Δόξα Παραλίας, καλύπτοντας το κενό στη θέση του κίπερ.

Τώρα, στην τελευταία του χρονιά ως φοιτητής του τμήματος Φυσικής, η μοίρα τον έφερε πίσω στη Νίκη Προαστείου, όπου φαίνεται έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Στο πρόσφατο παιχνίδι με το Λεόντιο, ο Σμιγάδης διακρίθηκε για την σταθερότητά του, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Ιδιαίτερα ξεχώρισε στο φινάλε του αγώνα, όταν απέκρουσε καθοριστικά σε τετ α τετ του “Πίκολο”, εξασφαλίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Ο νεαρός κίπερ δείχνει έτοιμος να συμβάλλει αποφασιστικά στη φετινή πορεία της Νίκης Προαστείου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πανεπιστημιακή του διαδρομή στην Πάτρα.