Ηττήθηκε με ανατροπή στις καθυστερήσεις ο Ίκαρος Πετρωτού (pics)

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο Ίκαρος Πετρωτού δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 2-0 (ημίχρονο) με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-3 από την έμπειρη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης όπου είναι και το πρώτο φαβορί για άνοδο στην Α Εθνική.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Ίκαρου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μόλις στο 5ο λεπτό η Κωστοπούλου με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 33′ η Βάτσικα με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης από τα πρώτα δευτερόλεπτα άρχισε να γίνεται απειλητικός με αποτέλεσμα οι αμυντικές του Ίκαρου να απομακρύνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή ύστερα από το πλασέ της Χριστοφορίδη.

Ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κάποιες κόντρες η μπάλα θα σταματήσει και στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 70′ η Μαρίνη με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα μειώσει σε 2-1. Για να έρθουμε στο αμέσως επόμενο λεπτό όπου η τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης θα κάνει μια πραγματικά εξαιρετική απόκρουση ύστερα από την άτσαλη απομάκρυνση της συμπαίκτρια της.

Στο 84′ η Durkovic με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Για να έρθουμε στο 93ο λεπτό όπου η Παντελάκη με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:

Ίκαρος Πετρωτού: Ψάλτη, Τζούρα, Κέτα, Φλάουερ (85΄ Καρφάκη), Παπακυριαζή, Τσαραντάνη Κωστοπούλου, Βάτσικα, Ζώτου, Τσάμη, Γαρουφαλλή.

Αστέρας Τρίπολης: Κέμου, Παπαγεωργίου, Τζεβελέκου (46′ Παπαμήτρου), Μελισσού, Καββαθά, Durkovic, Scheers (60′ Παντελάκη), Γεωργακοπούλου (83′ Μαϊδιώτη), Χριστοφορίδη, Καραγιάννη, Μαρίνη.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ!

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς