Η ευχάριστη έκπληξη του Γ. Τάτση στην Κ15 της Παναχαϊκής (video)

Μια ευχάριστη έκπληξη και μια σημαντική στιγμή για το μέλλον τους περίμενε τα παιδιά που συγκροτούν το τμήμα Κ15 της Παναχαϊκής, το οποίο μετέχει στο πρωτάθλημα της Super league 1.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιάννης Τάτσης τα επισκέφτηκε στα αποδυτήρια και τους μίλησε παρουσία του προπονητή τους Δημήτρη Κατριμπούζα. Πρόκειται για παιδιά που γεννήθηκαν το 2009 και το 2010.

Ο Γιάννης Τάτσης τους συνέστησε υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Τους υπενθύμισε ότι υπάρχουν προτεραιότητες στη ζωή και τους υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί τις επόμενες εβδομάδες σε αγώνες και προπονήσεις προκειμένου να διακρίνει το ταλέντο και την προσωπικότητά τους.

«Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στην Παναχαϊκή. Έχει μεγαλείο αυτή η ομάδα. Θέλω να ξέρετε ότι οι μεγάλες ομάδες, σαν την Παναχαϊκή, δεν χάνονται. Η ζωή κάνει κύκλους. Η ομάδα που έχει λαό και ιστορία δεν χάνεται. Κάποια στιγμή θα επιστρέψει και πάλι η Παναχαϊκή. Θα ξαναγυρίσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να είστε μέλη αυτής της ομάδας που θα επιστρέψει», τόνισε μεταξύ των άλλων ο Γιάννης Τάτσης.