Η Λουξ έχει γίνει συνώνυμο με το όνομα Απόλλων Πατρών

Ο Απόλλων Πάτρας με ανακοίνωση του μίλησε για τη συνεργασία με την πατρινή εταιρεία αναψυκτικών Λουξ που στηρίζει χορηγικά την ομάδα στη φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά:

«Λουξ και Απόλλων Πατρών και φέτος προχωρούν μαζί. Πρόκειται για μια μακρόχρονη σχέση ζωής, σεβασμού και εμπιστοσύνης, η οποία παραμένει αναλλοίωτη και δυναμώνει καθημερινά. Για τη Λουξ, ο Απόλλων Πάτρας δεν αποτελεί απλώς έναν Σύλλογο, με τον οποίο συνεργάζεται με στόχο τα ανταποδοτικά οφέλη.

Υπάρχει συναίσθημα, είναι ο Σύλλογος που παραδοσιακά η εταιρία βρίσκεται στο πλευρό του, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο! Στην οικογένεια της Λουξ πάντα νιώθουμε ότι ο Απόλλων είναι η «δική μας» ομάδα. Στην εποχή της πανδημίας είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Απόλλων Πατρών είναι έτοιμος να επιστρέψει εκεί που ανήκει και η Λουξ στηρίζει αυτήν του την προσπάθεια αποτελώντας τον χορηγό στη φανέλας της ομάδας και των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ. Στηρίζοντας τον Απόλλωνα η Λουξ συμβάλλει στον αθλητισμό της Πάτρας, στην αναβάθμισή του, στην προβολή όλων όσων η κοινωνία και οι νέοι έχουν ανάγκη.

Στην προώθηση του πνεύματος, του αθλητικού ιδεώδους και της ενίσχυσης της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό, που είναι άρρηκτα συνυφασμένος με την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας. Στη Λουξ είμαστε διπλά χαρούμενοι για αυτή τη σχέση ζωής, γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει για την Πάτρα ο Απόλλωνας. Την αγάπη του κόσμου, την προσφορά του στην κοινωνία, στον αθλητισμό και τις δράσεις του ως Σύλλογος.»