Η Παναχαϊκή έκλεισε φιλικό με Καλαμάτα στις 15/9, τι ισχύει για τα εισιτήρια

Η Παναχαϊκή από σήμερα έπιασε δουλειά για το φιλικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Β΄  και σήμερα έγινε γνωστό πως έκλεισε ένα ακόμα φιλικό, στις 15 Σεπτεμβρίου, εντός έδρας με την Καλαμάτα.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Την προσεχή Τετάρτη (7/9 – 18:00) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Β’ εκτός έδρας στο προπονητικό κέντρο των ερυθρολεύκων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Το Σάββατο (10/9 -17:30) η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Β’ και την Πέμπτη (15/9) την Καλαμάτα με την ώρα διεξαγωγής να γίνεται γνωστή προσεχώς.

Για τα δύο εντός έδρας φιλικά η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ και παροτρύνουμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια διαρκείας και την κάρτα μέλους έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν με την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου για τα φιλικά.

Θυμίζουμε ότι τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά είναι ανοικτά Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από τις 17:30 έως τις 20:00 και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν το διαρκείας και την κάρτα μέλους”.