Η. Παπαθεοδώρου: «Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα»

Στην ευκολία με την οποία δίνονται οι τεχνικές ποινές αναφέρθηκε ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ καλή μας εμφάνιση, νομίζω πως η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Για μας ήταν κομβική η τεχνική ποινή στον Κάουαν, που τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να δίνονται τόσο εύκολα τεχνικές ποινές και να καθορίζεται η εξέλιξη αγώνων» υποστήριξε αρχικά στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας.

Και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συμπλήρωσε: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, που παίζει πάντα στο 100% και σέβεται τον αντίπαλό της. Μακάρι να ήμασταν πιο κοντά στο σκορ για μεγαλύτερο διάστημα και μετά από τέσσερις μέρες να μην ασχολούνται όλοι τι θα γίνει στο Final 8. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ. Αφού θέλουμε να αντιγράψουμε καταστάσεις, πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα και σε άλλες ομάδες να παλέψουν για στόχους που είναι πολύ δύσκολοι αλλά όχι απίθανοι».

Ο Άντονι Κάουαν από την πλευρά του, σχολίασε: «Είναι τιμή μας που παίξαμε σε αυτή τη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν μπορέσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».