Θέλει να κρατήσει τον Μπράις Χάμιλτον ο Προμηθέας 

Ο Προμηθέας είχε ως στόχο την επιστροφή στην τετράδα του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Παρά την μεγάλη προσπάθεια όμως η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έμεινε εκτός τετράδας, καθώς ο Άρης πήρε την πρόκριση σε… νεκρό χρόνο και με απίθανο τρόπο, έπειτα από νίκη στο Game 3 της σειράς.

Το απίστευτο σουτ του Βασίλη Τολιόπουλου έβαλε τέλος στην προσπάθεια της ομάδας από την αχαϊκή πρωτεύουσα για μια θέση στην πρώτη τετράδα, με τους Προμηθείς να ολοκληρώνουν τη σεζόν στην 5η θέση, όπως και την σεζόν 2022-23.

Πλέον σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας, με σκοπό ο Προμηθέας να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και ακόμα πιο δυνατός σε σχέση με την σεζόν που πέρασε. Άλλωστε η φιλοσοφία αναμένεται να παραμείνει ίδια και οι Πατρινοί αναμένεται να πατήσουν στα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος άφησε ικανοποιημένους άπαντες στα ενδότερα της ομάδας.

Την ίδια ώρα στα ενδότερα του Προμηθέα ένας από τους στόχους για την ομάδα της νέας σεζόν είναι η παραμονή του Μπράις Χάμιλτον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal. Ο Αμερικανός γκαρντ αποκτήθηκε λίγο μετά τα μέσα της σεζόν και άφησε πολλές υποσχέσεις με την παρουσία του.

Ο 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε 8 αγώνες με την ομάδα του Προμηθέα και μέτρησε 12,1 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 51,4% στα δίποντα, δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο και συνέπεια, σε άμυνα και επίθεση κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα της Πάτρας.