Θύελλα Πατρών: “Οι αγώνες παίζονται μέσα στα γήπεδα”

Με την λήξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, η Θύελλα Πατρών έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί, να τοποθετηθεί δηλαδή για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο Πατρών, το οποίο και έχασε στα “χαρτιά” με 0-3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει :

Τελειώνοντας σήμερα το πρωτάθλημα η ομάδα μας θέλοντας να πάρει θέση για όσα τραγικά συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες παραθέτει τα παρακάτω.

Οι αγώνες παίζονται μέσα στα γήπεδα. Αυτός είναι κανόνας του ποδοσφαίρου, που η Θύελλα εφαρμόζει συνεχώς και απαρεγκλίτως στη μακρόχρονη ιστορία της, ταυτοχρόνως με τις αρχές και τις αξίες τις οποίες πρεσβεύει.

Η ομάδα μας προσφάτως «πληροφορήθηκε» ότι αυτός ο κανόνας και κανονισμοί που διέπουν το δίκαιο του λαοφιλέστερου αθλήματος του ποδοσφαίρου, εφαρμόζονται κατά το δοκούν. Πάντως, εμείς δεχόμαστε και το λάθος, σε ότι αφορά την ετυμηγορία, γιατί άνθρωποι συγκροτούν τις επιτροπές που έχουν επιφορτισθεί με την εξέταση υποθέσεων και την έκδοση αποφάσεων αλλά και την ισχυρή βούληση της “ηγεσίας” της ΕΠΣΑ για πάταξη της αθλητικής βίας έστω και αν όλοι τους γνώριζαν τι πραγματικά είχε συμβεί.

Όμως, ισχυρό το φύλλο αγώνος, πανίσχυρη η αλήθεια. Και για τα γεγονότα στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ατρόμητο, που διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, οι μαρτυρίες θεσμικών παραγόντων δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση.

Οσα συνέβησαν, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τα γνωρίζουν, τα διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι και παράγοντες του Ατρομήτου, ομάδας που έχει τη δική της σημαντική ιστορία στο ποδόσφαιρο της Αχαίας αλλά αποτελούν και κοινό μυστικό μεταξύ θεσμικών παραγόντων, ποδοσφαιριστών, παραγόντων ομάδων και φιλάθλων.

Από την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα Θύελλα-Ατρόμητος, και ακολούθως από την ημέρα της έκδοσης της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ, πέρασε ικανό χρονικό διάστημα. Προς απάντηση, ήταν επιλογή της Θύελλας να τοποθετηθεί μετά τη λήξη των αγώνων για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Ενωσης, για να μην εκτραχυνθεί περαιτέρω η κατάσταση, γιατί η ομάδα μας υπηρετεί το ποδόσφαιρο και είμαστε ευτυχείς που τούτο το έχουν ενστερνιστεί πλήρως οι προπονητές και οι παίκτες μας, από τον μικρότερο σε ηλικία μέχρι τον μεγαλύτερο και είμαστε πολύ περήφανοι για όλους τους,που τιμούν την ‘βαριά’ κυανολευκη φανέλα και ιστορία.

Τέλος, η Θύελλα εύχεται στον πρωταθλητή της ΕΠΣ Αχαιας,καλή πορεία στο ειδικό πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει και άνοδο στη Γ΄ Εθνική.