ΙΟΠ: Συμμετοχή και διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την συμμετοχή των μικρών αθλητών του Ομίλου μας, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist U13, το οποίο φιλοξενήθηκε από τις 26 Απριλίου στο όμορφο νησί της Πάρου και διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήραν μέρος 300 αθλητές από 50 ομίλους από όλη την Ελλάδα και έδειξαν ήθος και αγωνιστική άμιλλα. Το Πρωτάθλημα «ζωντάνεψε» τον κόλπο της Παροικίας που γέμισε όμορφα σκάφη προσφέροντάς μαγευτικές εικόνες σε όσους παρακολουθούσαν.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετείχε με τους αθλητές: Αργυρό Λεωνίδα, Καρακαπιλίδη Ιορδάνη, Κουτσουρόπουλο Παναγιώτη, Ματθαιόπουλο Μάριο και Ρόζου Βασιλική, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους προπονητές του Ομίλου, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου και Αριστοτέλη Κουλουμπή – Καλογερόπουλο καθώς και τον έφορο Ολυμπιακού Τριγώνου, Αργύρη Πετράτο.

Μετά από 4 ημέρες αγώνων, με απαιτητικές συνθήκες και πολύ αέρα, οι αθλητές μας Κουτσουρόπουλος Παναγιώτης και Ματθαιόπουλος Μάριος «μπήκαν» στον Χρυσό Στόλο και οι αθλητές Αργυρός Λεωνίδας και Καρακαπιλίδης Ιορδάνης – Παντελεήμων στον Αργυρό Στόλο.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα και έξω από τη θάλασσα και την ελπίδα που έδωσαν για διακρίσεις στο μέλλον, υποσχόμενοι ανάλογη συνέχεια.

Ο αγώνας των μικρών αθλητών μας μας δεν σταματά εδώ, καθώς σε λίγες ημέρες ακολουθεί η πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist στην Ελευσίνα.

Ο Ι.Ο.Π. ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία και για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους αθλητές, τους προπονητές, τους συνοδούς, καθώς και τους χορηγούς του Ομίλου μας!