Ιστορική πρόκριση στον τελικό με ήρωα τον Τσιρίνη!

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα Νέων του Άρη Πατρών, που πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας, καθώς επικράτησε του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου 3-1 στα πέναλτι.

Στον ημιτελικό ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου / Αχιλλέας Καμαρών, βρέθηκε να κερδίζει με 0-1 τον Άρη / Πετεινοί με ένα γκολ του Στρέκλα στο πρώτο μέρος. Παρά τη σωρεία χαμένων ευκαιριών και το καλό ποδόσφαιρο, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου / Αχιλλέας Καμαρών δεν μπόρεσε να μεγαλώσει το προβάδισμα του.

Έτσι, λίγο πριν το φινάλε ένα λάθος στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Παρασκευόπουλο να κάνει το 1-1 (αλλά είχε δοκάρι με τον ίδιο και πολλές ευκαιρίες με τους Μαντά και Παπαγεωργίου) και να στείλει το ματς στην παράταση. Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, ενώ στα πέναλτι «μίλησε» η ποιότητα του τερματοφύλακα Γιώργου Τσιρίνη, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι.

Οι παίκτες που επέλεξε ο προπονητής Κώστας Κωνσταντινίδης: Γ. Τσιρίνης, Γουρδούπης, Παν. Τσιρίνης, Χότζα, Κούλος, Παπαγεωργίου, Παρασκευόπουλος, Κραβαριώτης (35’ Τσιμεράκης – 110’ Πάντος), Σταθόπουλος, Μαντάς, Παπαευθυμίου.

Η σειρά των πέναλτι: Παρασκευόπουλος άουτ, Σταθόπουλος γκολ, Παπαγεωργίου γκολ, Μαντάς γκολ.

Στον τελικό ο Άρης Πατρών θα αντιμετωπίσει τον Άτλαντα που επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για το σύλλογο, καθώς τέσσερις παίκτες από την ανδρική ομάδα (Σταθόπουλος, Μαντάς, Παρασκευόπουλος και Τσιρίνης) έκαναν τη διαφορά, δείχνοντας την πάρα πολύ καλή δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο.