Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Μετά από πολύ προσπάθεια και ξεπερνώντας δυσκολίες και αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στο οργανωτικό και λειτουργικό τομέα του συλλόγου, με αποτέλεσμα την αργοπορημένη «αφετηρία» της προσπάθειάς, η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. με ενθουσιασμό, χαρά και αισιοδοξία είδε την αγαπημένη ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να… πιάνει δουλειά.

Η νεοσύστατη «Μαύρη Θύελλα», που βρίσκεται σε στάδιο στελέχωσής της με ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη μελανόλευκη φανέλα δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο τις πρώτες προπονήσεις ενόψει της υποχρέωσης Κυπέλλου που έχει στις 5 Σεπτεμβρίου, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Παναγιώτη Κορομπόκη και του γυμναστή Σπύρου Σκολαρίδη και αφού πρώτα διεξήχθησαν τα απαραίτητα rapid τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την «πρώτη» της Αιγιώτικης ομάδας, μεταξύ αρκετών φιλάθλων, παρακολούθησε κι ο μέγας χορηγός του συλλόγου Μπόρις Κίνγκ, ενώ απουσίαζε ο πρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης που έπεσε «θύμα» του covid 19 και υποχρεωτικά είναι σε καραντίνα. Τέλος όλη η μελανόλευκη οικογένεια θέλει να ευχηθεί ότι καλύτερο στον Μίλαν Πάβλοβιτς, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε τελικά να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.