Κίνηση ματ στη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής με Ν. Σιαφλά

Σε μια πολύ δυνατή κίνηση προχώρησε η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής, καθώς πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε την έλευση του Νίκου Σιαφλά στα τμήματα υποδομής. Ο Νίκος Σιαφλάς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-Α΄ και αναγνωρισμένος προπονητής ποδοσφαίρου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Έχει μία μεγάλη καριέρα σε επίπεδο ακαδημιών, αλλά και ως προπονητής φυσικής κατάστασης αντρικών ομάδων, όπως (η Παναχαϊκή, ο ΠΑΟ Βάρδας, η Θύελλα Πατρών, Παναχαϊκή-Μπάσκετ, ενώ πέρυσι ήταν στον Ηρακλή Πατρών. Τις επόμενες ημέρες έπονται νέες ανακοινώσεις με προπονητές που θα στελεχώσουν τη Σχολή

Η σχετική ενημέρωση:

“H διεύθυνση της Σχολής Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Σιαφλά. Ο Νίκος Σιαφλάς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-Α΄ και αναγνωρισμένος προπονητής ποδοσφαίρου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Έχει μία μεγάλη καριέρα σε επίπεδο ακαδημιών, αλλά και ως προπονητής φυσικής κατάστασης αντρικών ομάδων, όπως (η Παναχαϊκή, ο ΠΑΟ Βάρδας, η Θύελλα Πατρών, Παναχαϊκή – Μπάσκετ και άλλες).

Ο Νίκος Σιαφλάς έχει συμμετάσχει σε εξειδικευμένα προπονητικά σεμινάρια για τις νεαρές ηλικίες και όχι μόνο και με τις γνώσεις του θα εμπλουτίσει το ήδη υψηλού επιπέδου προπονητικό επιτελείο της σχολής μας. Καλωσορίζουμε το Νίκο στη σχολή ποδοσφαίρου Παναχαϊκής και του ευχόμαστε να έχει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες”.