Κεραυνός Αγίου Βασιλείου: Τεχνικός Διευθυντής σε όλα τα τμήματα ο Κώστας Σωτηρόπουλος

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προχώρησε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του Κεραυνού πήραν την απόφαση να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον Κώστα Σωτηρόπουλο ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου και πλέον αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής και της πρώτης ομάδας. Σπάνια συναντάς τεχνικό διευθυντή σε ομάδα του ερασιτεχνικού και οι άνθρωποι του Κεραυνού δείχνουν διάθεση να ανεβάσουν το επίπεδο της λειτουργίας τους έπειτα από αυτή την απόφαση.

Η σχετική ανακοίνωση του Κεραυνού:

“Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου ανακοινώνουν τη διεύρυνση της συνεργασίας με τον κ. Κώστα Σωτηρόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής όλων των τμημάτων του συλλόγου μας.

Ο κ. Κώστας Σωτηρόπουλος είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA-PRO με πολύ σημαντική καριέρα και εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που αποτελούν βασικό κριτήριο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει διατελέσει επί σειρά ετών υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής της ομάδας Νέων της ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς και άμεσος συνεργάτης αρκετών προπονητών των “κοκκινόμαυρων” σε όλες τις εθνικές κατηγορίες (Α’, Β’, Γ’ Εθνική).

Σε επαγγελματικό επίπεδο και εκτός της Παναχαϊκής, έχει διατελέσει σκάουτερ του ΠΑΟΚ, συνεργάτης προπονητή στην Αναγέννηση Άρτας, συνεργάτης προπονητή και τεχνικός διευθυντής Κ-19 της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, προπονητής στην ΑΕ Σπάρτη. Επίσης ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στον Σκουφά Κομποτίου (Γ’ Εθνική), στο Ζαβλάνι (Δ’ Εθνική) και σε αρκετές ομάδες του ερασιτεχνικού. Επίσης την τελευταία διετία είναι προπονητής των προεθνικών ομάδων της ΕΠΣ Αχαΐας.

Ευχόμαστε στον κόουτς καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί η άψογη συνεργασίας μας και με τα νέα δεδομένα.

Παράλληλα ενημερώνουμε πως εν μέσω της δύσκολης κατάστασης που βιώσαμε όλοι λόγω του κορονοϊού η διοίκηση του συλλόγου ετοίμασε κάποιες σημαντικές αλλαγές για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα αναβαθμίσουν την ομάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς”.