“Κλειδώνει” το άνοιγμα των γηπέδων, θετική εξέλιξη και για Παναχαϊκή

Μπορεί να μην πάρθηκε απόφαση στη συνάντηση των λοιμωξιολόγων με την πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, όμως από χθες είναι έντονες οι φήμες, ότι “κλειδώνει” το άνοιγμα για τους φιλάθλους.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, εδώ και μέρες έχει ανοίξει ξανά το θέμα περί επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι πως αυτή η επιστροφή θα αφορά ένα ποσοστό που θα ξεκινάει από 50 και μπορεί να φτάσει 80% επί της χωρητικότητας.

Πλέον απομένει στην επόμενη συνεδρίαση να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, να ενημερωθούν οι ΠΑΕ και σίγουρα μπαίνει μία βάση και μία αφετηρία για την προσπάθεια επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Από την μεριά της η ΠΑΕ Παναχαϊκή περιμένει να υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου που θα δει από κοντά και πάλι την αγαπημένη του ομάδα προκειμένου να αυξηθεί και η πώληση των καρτών διαρκείας που αποτελεί μια σημαντική στήριξη ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Το ίδιο περιμένουν και οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που δεν είχαν την ευκαιρία φέτος να δουν απο κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.