Κρέμασε τα παπούτσια του και πάει για διαιτητής ο Φ. Κατσαΐτης

O Φώτης Κατσαΐτης της Α.Ε. Σταροχωρίου “κρέμασε” (ήσυχα, ήσυχα) τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Ποιο είναι αυτό…; Θα ασχοληθεί με τη διαιτησία. Ο ίδιος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση ευχαριστώντας τους ανθρώπους και τις ομάδες που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο αναλυτικά:

“Σαν χθες θυμάμαι πριν από 23 χρόνια, όταν ήμουν 7 χρονών παιδάκι που ο πατέρας μου, μου είπε να ασχοληθώ με αυτό το άθλημα και με ρώτησε αν μου αρέσει.

Την απάντηση του την έδωσα σύντομα κι έχοντας για νονό το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει η πόλη μας τον Vasilis Markatos , πήγα μαζί του και πήραμε τότε το πρώτο μου ποδοσφαιρικό παπούτσι, του Andrei Shevchenko της Μίλαν. Πρώτη μου ομάδα, η ακαδημία του Α.Σ. Πρεβέδου. Ακολούθησε η μεγάλη Παναχαϊκή και το μικρόβιο όλο και μεγάλωνε!

Μεγαλώνοντας και παίζοντας στο τοπικό της πόλης μας, έκανα σίγουρα φίλους κι εχθρούς από αυτό το άθλημα. Έζησα χαρές και λύπες!
Υποστηρικτές μου για να συνεχίσω από μικρός αυτό που μου άρεσε, οι γονείς μου και ο αδερφός μου! Μεγαλύτερη όμως ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ, η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, το στήριγμα μου, που με την παρουσία της και τη φωνή της (κάβουρας) χαχαχα , σε κάθε γήπεδο μου έδινε τη δύναμη να συνεχίσω και να μην τα παρατήσω με την πρώτη δυσκολία. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ🖤…

Ομάδες..?? Αν όχι πολλές, σίγουρα αρκετές! Πολλά ευχαριστώ λοιπόν για τις συμμετοχές-εμφανίσεις που μου έδωσαν τα σωματεία.:
•Πάτραι
•Αστραπή Ψαροφαΐου
•Πήγασος Μπεγουλακίου
•Δόξα Χαλανδρίτσας
•Περιβόλα
•Πανμοβριακός Ριόλου
Και φυσικά το χωριό μου, η Α.Ε. ΣΤΑΡΟΧΩΡΙΟΥ.
Μεγαλύτερη επιτυχία, η άνοδος στην Α’ Κατηγορία με την ομάδα του Πήγασου.
Κλείνοντας, ένα μεγάλο γιατί κι ένα τεράστιο παράπονο για όλα τα χρόνια που αγωνίστηκα για την ομάδα του χωριού μου και δεν κατάφερα από μεριάς μου να ανεβεί στην πρώτη κατηγορία. Ελπίζω κι εύχομαι κάποια στιγμή να την δω εκεί που σίγουρα το αξίζει!
Αντίο Ποδόσφαιρο!
Καλό καλοκαίρι σε όλους! #ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ
“.