Κόντρα On Air Μπαντή-Αϊβάζογλου για την πρόταση του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πρότεινε τον διαμοιρασμό του ποσού που θα εισπράξουν οι ΠΑΕ της Super League 1 από το Solidarity της UEFΑ ώστε να ενισχυθούν οι ποδοσφαιριστές της SL2 και FL . Μια πρόταση που σήκωσε αντιδράσεις καθώς από τη μια πλευρά θεωρείται αξιέπαινη και από την άλλη προσβολή.

Μπαντής: «Κίνηση αλληλεγγύης από τον ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πρόταση των Κρητικών υποστηρίζοντας ότι είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και τονίζοντας ότι κάποιοι ψάχνουν να βρουν μελανό σημείο σε αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Ο ΟΦΗ με την πρωτοβουλία του μας θύμισε γιατί αγαπήσαμε το άθλημα αυτό. Δεν είναι τα χρήματα αλλά η κίνηση αλληλεγγύης που κάνει. Μας δείχνει το πώς πρέπει να είναι το άθλημα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το σύλλογο. Μόνο θετική ανταπόκριση μπορεί να έχει.

Είδαμε να μην αποδέχονται αυτή τη διάκριση που γίνονται με μοναδική πρόφαση την κατηγορία που αγωνίζονται. Είναι, όμως επαγγελματίες, από εκείνον που παίζει στη Super League. Μόνο λυπηρό μου ακούγεται που αυτή η πρωτοβουλία αντί να αγκαλιαστεί προσπαθούμε να βρούμε μελανό σημείο. Το μεγαλύτερο πλήγμα είναι για τους ποδοσφαιριστές που εννέα μήνες τώρα δεν παίζουν»..

Αϊβάζογλου: «Με ποιο δικαίωμα δίνει λεφτά σε παίκτες που ανήκουν στις ΠΑΕ»

Ο πρόεδρος των Τρικάλων, Ηλίας Αϊβάζογλου, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ζητώντας να μάθει με ποιο δικαίωμα ο ΟΦΗ μοιράζει χρήματα σε παίκτες αφού οι ΠΑΕ έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα.

«Θέλω απλά να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Ο ΟΦΗ θέλει να είναι εντάξει. Δεν μπορεί να είναι η Αγία Παναγία και να μοιράζει λεφτά στις ΠΑΕ. Προσβάλλει εμάς. Υπάρχουν παίκτες απλήρωτοι; Με ποιο δικαίωμα δίνει λεφτά σε παίκτες που ανήκουν στις ΠΑΕ. Το μήνυμα είναι να κλείσουν οι ΠΑΕ; Το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχονται οι ΠΑΕ.  Δεν έχουν αγωνιστεί, όχι δεν έχουν πληρωθεί. Μην τα μπερδεύουμε. Οι ΠΑΕ δεν έχουν πληρωθεί. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πληρωθεί. Ορθώς ο κ. Μπαντής διεκδικεί για τους παίκτες ό,τι καλύτερο μπορεί αλλά ο ΟΦΗ με ποιο ηθικό δικαίωμα το κάνει αυτό. Εδώ και εννέα μήνες οι παίκτες πληρώνονται. Όσους μήνες δεν ήμασταν σε αναστολή πήραν τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί, τους μήνες της αναστολής πήραν αυτά που έπρεπε από το κράτος. Οι ΠΑΕ δεν έχουν έσοδα και δεν παίρνουν αυτά που δικαιούνται. Τα χρήματα που έστειλε η UEFA για να μοιραστούν σε όλες τις ομάδες που πάνε; Δεν έχουμε πάρει ευρώ. Τα πήραν οι ομάδες της Super League 1. Ο ΟΦΗ τώρα τι κάνει; Πάει να το παίξει καλός στους παίκτες;».

πηγή: metrosport.gr