Μεγάλη διάκριση για τον Πατρινό Απ. Παναγόπουλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβο ντο

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση  για τον Α.Σ. Αστραπή και το Πατρινό Ταε Κβο Ντο  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων τάε κβον ντο που έγινε στη Σόφια.

Ο Αποστόλης Παναγόπουλος στα -49kg με δύο νικηφόρους αγώνες απέναντι στον Καναδό και τον Ιρακινό αντίπαλό του κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ο νεαρός ήταν ο μοναδικός αθλητής απ’την Πάτρα που εκπροσώπησε την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων και ξεκίνησε με εντυπωσιακή νίκη καθώς επικράτησε του Καναδού αντιπάλου του με σκορ 2-0.

Έπειτα στην φάση των «16» σημείωσε νίκη απέναντι στον Ιρακίνο αντίπαλό του με σκορ επίσης 2-0. Στην φάση των «8» στον αγώνα για τα μετάλλια, ηττήθηκε από τον Αζέρο αντίπαλο του σε έναν πολύ δυνατό αγώνα που τελείωσε με σκορ 0-2, ενώ κάθε γύρος ήταν οριακός και κρίθηκε στις  λεπτομέρειες του ενός πόντου.

Οι προπονητές που βρέθηκαν στο πλευρό του Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, Χρήστος Βασίλης Αντωνακόπουλος και Γιάννης Τσάκωνας είναι περήφανοι που τον συνόδευσαν σε αυτό το πρωτάθλημα και υπόσχονται πολλές διακρίσεις στο μέλλον.

Η διοίκηση του Α.Σ. Αστραπή ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας, καθώς και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Χάρη Παλτόγλου που ανέλαβε τον αθλητή του συλλόγου μας σε ένα τόσο σημαντικό πρωτάθλημα.