Μετατέθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Ο Αιολικός θέλει να φέρει τα πάνω κάτω στη φετινή Football League και ήδη οι κινήσεις του έχουν συνέπειες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση που προβιβάζει Νίκη Βόλου και Καλαμάτα στη Football League και να συμμετάσχει εκεί η ίδια.

Ως συνέπεια, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε την Πέμπτη (5/9) ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αναβάλλεται για την Τετάρτη (11/9) αντί για τη Δευτέρα (9/9) που είχε προγραμματιστεί, ώστε να εκδικαστεί η προσφυγή.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται η ακόλουθη αλλαγή στην ημέρα και στην ώρα της κλήρωσης για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020.

Κατόπιν της κατάθεσης προσφυγής του αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. κατά της απόφασης της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., (στην συνεδρίασή της Νο 24/02.09.19), για τον προβιβασμό στην Football League των Σωματείων Νίκη Βόλου Γ.Σ. και Καλαμάτα Π.Σ., η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11.09.2019 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα E.E./Ε.Π.Ο.) στην Αθήνα (Πάρκο Γουδή)».