Με επιτυχία η ημερίδα του Πήγασου Μπεγουλακίου (pics)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πήγασο Μπεγουλακίου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Διατροφή αθλητών και ψυχολογία» .

Στα πλαίσια της εκδήλωσης συζητήθηκαν αναλυτικά τόσο η σπουδαιότητα της διατροφής των αθλητών όσο και οι παράγοντες που επιδρούν στην ψυχολογία τους. Οι έγκριτοι επιστήμονες που διάνθισαν το πάνελ των ομιλητών, κ.Σουρής Μανώλης, κα.Ματίνα Λαδικού, κα. Αννα Παπαηλιού μετά τις τοποθετήσεις τους δέχθηκαν καταιγισμό ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους, κοινό και παράγοντες σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούσαν.

Στον χαιρετισμό τους ο κ.Μπονάνος εξήρε το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου και μεταξύ άλλων τόνισε τη σπουδαιότητα της συμπαράστασης ιδίως στα παιδιά που μειονεκτούν με οποιονδήποτε τρόπο δείχνοντας για μια ακόμα φορά το ανθρώπινό του πρόσωπο. Η Αντιδήμαρχος κα.Τογιοπούλου αναφέρθηκε στην ανιδιοτελή προσφορά του συλλόγου και στην επικείμενη επέκταση συνεργασίας με το Δήμο Πατρέων.

Το Δ.Σ. του Α.Ο Πήγασος Μπεγουλακίου θέλει να ευχαριστήσει θέρμα τόσο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ιδίως τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Χαράλαμπο Μπονάνο για την άοκνη στήριξή του σε όλες τις δράσεις του συλλόγου όσο και τον Δήμο Πατρέων για τη συμπαράστασή του.