Με καταπληκτικά μπαράζ, έσωσε την χρονιά ο Ατρόμητος Λάππα

Με ένα καταπληκτικό “ντεμαράζ” στα play out του πρωταθλήματος, στα οποία είχε 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ο Ατρόμητος Λάππα κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του και για την νέα χρονιά στην Α’ Κατηγορία.

Μια ομάδα που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος προβλημάτισε, ειδικά στον α’ γύρο όπου υπήρχαν και τρία παιχνίδια απέναντι σε Θύελλα, Διαγόρα και Ατρόμητο, στα οποία γνώρισε βαριές ήττες.

Η έλευση στα μέσα της περιόδου του “δάσκαλου” Μίκι Τσίρκοβιτς, μαζί με τις πολλές και καλές μεταγραφικές κινήσεις την περίοδο του Ιανουαρίου, άλλαξαν την εικόνα της ομάδας, η οποία στην συνέχεια πήρε σημαντικούς βαθμούς και κατάφερε στα play out να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Ατρόμητος Λάππα τερμάτισε στην 8η θέση της κανονικής περιόδου με 19 βαθμούς και 24-52 τέρματα, ενώ στην διαδικασία των play out τερμάτισε στην 6η θέση με 25 βαθμούς και 16-6 τέρματα.

Μεγαλύτερη νίκη της ομάδας ήταν το 5-0 απέναντι στον Αετό Ρίου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ αγαπημένο σκορ στα φετινά παιχνίδια της ομάδας ήταν το 2-2, το οποίο ήρθε συνολικά 6 φορές.

Πρώτο επιθετικό “βιολί” για την ομάδα του Λάππα ήταν ο Γιάννης Κατσιγιάννης, ο οποίος σημείωσε συνολικά 15 τέρματα, 9 εκ των οποίων ήταν στα play out και πολύ σημαντικά για την επίτευξη του στόχου της ομάδας.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ της φετινής πορείας του Ατρομήτου Λάππα είχαν ως εξής :

15 τέρματα : Κατσιγιάννης, 6 τέρματα : Καραχανίδης, 5 τέρματα : Παναγιωτόπουλος, Μούτσα, 2 τέρματα : Ορλώφ, 1 τέρμα : Βασιλόπουλος, Διακάτος, Καλογερόπουλος, Κατσίνας, Σπαθής