Με το δεξί στο πρωτάθλημα η Α.Ε. Καλαβρύτων

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Α.Ε. Καλαβρύτων στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, επικρατώντας στο γήπεδο του Ρίου του Αετού με 3-1. Η ομάδα των Καλαβρύτων ανανεωμένη και με πολλούς “μικρούς” στην αποστολή, αλλά και στην σύνθεση και έπαιξε εξαιρετικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Το σκορ άνοιξε ο Ρετζίνο στο 27΄ με ένα τρομερό γκολ, αφού οι παίκτες των Καλαβρύτων “έκρυψαν” την μπάλα με πολλές εναλλαγές, ο Αντριάνο πέρασε με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής στον Κουτρουμάνη που βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, πασάροντας δίπλα στον Ρετζίνο που σημείωσε το πρώτο γκολ. Η ισοφάριση ήρθε στο 37′ με τον Παυλόπουλο για τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στα Καλάβρυτα που σημείωσαν δύο εξαιρετικά τέρματα με τον Ρετζίνο στο 55′ μετά από ασίστ του Κουτρουμάνη και στο 72′ με τον Κουτρουμάνη.

Συνθέσεις:

Αετός Ρίου (Β. Μπιρλής): Aυγέρος, Κωσταράκης (69΄Α. Ζέρβας), Παπαλεξόπουλος (54΄ Μαρουντάς), Κουκουτσής, Σωτηρόπουλος, Μπιρλής, Φερτάκης (54΄Σπανός), Φιλιππάτος, Τσιβλικάκης (77΄Κοκόλης), Ν. Ζέρβας, Παυλόπουλος (77΄Ν. Θεοδωρόπουλος).

Α.Ε. Καλαβρύτων (Α. Χουλιάρας-Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Αλεξόπουλος, Φλογεράς, Θεοδοσίου, Μπαχάς (Ταφάνι), Δαφαλιάς Αχχ., Σκιαδάς, Ρετζίνο, Κουτρουμάνης (Παπασωτηρίου), Τσαβαλάς, Αντριάνο (Δαφαλιάς Παν. του Κ).