Μια άσχημη χρονιά, έφερε τον υποβιβασμό για την Δόξα Παραλίας

Μετά από αρκετά χρόνια με πολύ καλές παρουσίες στην Α’ Κατηγορία, η Δόξα Παραλίας αποχαιρέτησε τα “μεγάλα σαλόνια” και θα προσπαθήσει την νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή.

Οι “κόκκινοι” πραγματοποίησαν μια άσχημη πορεία, τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα play out, έχοντας συνολικά μόλις 6 νίκες και στις δύο φάσεις του πρωταθλήματος, ενώ ποτέ δεν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Δόξα Παραλίας τερμάτισε στην 10η θέση της κανονικής περιόδου με 14 βαθμούς και 18-58 τέρματα, ενώ στην διαδικασία των play out τερμάτισε στην 12η θέση με 11 βαθμούς και 8-18 τέρματα.

Μεγαλύτερη νίκη της ομάδας ήταν το 3-1 απέναντι στον Ατρόμητο Λάππα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ αγαπημένα σκορ στα φετινά παιχνίδια της ομάδας ήταν το 1-2 και 1-4, το οποία ήρθα συνολικά από 4 φορές.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Παραλίας ήταν ο Χιόνης με 5 τέρματα, ενώ τον ακολούθησε ο Τσιούπρος με 4 τέρματα και ο Σπυρόπουλος με 3 τέρματα.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ της φετινής πορείας της Δόξας Παραλίας είχαν ως εξής :

5 τέρματα : Χιόνης, 4 τέρματα : Τσιούπρος, 3 τέρματα : Σπυρόπουλος, 2 τέρματα : Ανδρεόπουλος, Στουπάκης, 1 τέρμα : Δημητρακόπουλος, Μαντάς, Ντεμαϊ, Παλούμπης, Τσαούσης, Τσιβγενίδης, Φωτάκιας, Χαϊκάλης