Μικτή Αχαΐας: Γκολ και φύγαμε για τελικό

Η Μικτή ομάδα Κ-15 της Αχαΐας , θα αγωνισθεί σήμερα στις 17.00, στο γήπεδο Βούλας (Αν. Αττικής), με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Χανίων, για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εφόσον προκριθεί στον μεγάλο τελικό, θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Κοζάνης που πέρασε την ΕΠΣ Εύβοιας στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κ.δ.).

Η ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, στη φάση των «16» επικράτησε 4-0 της ΕΠΣ Αργολίδας και στα προημιτελικά 1-0 της ΕΠΣ Πειραιά.

Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» το σπουδαίο παιχνίδι θα είναι ο Κωνσταντίνος Αρφάνης από την Ανατολική Αττική και βοηθούς, επίσης από την ίδια Ενωση τους Χρήστο Γκούβα και Γιάννη Κουλοχέρη. Στον άλλο ημιτελικό, θα παίξουν στο Αλκαζάρ (Λάρισα), ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Κοζάνης.

Για την ΕΠΣ Αχαΐας η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές: Σπυρόπουλος (ΑΕ Πάτρα 2005), Λιακόπουλος (Aτλας), Παππάς (Δαβουρλής Κ. ’92), Παρασκευόπουλος (Ατλας), Βαγενάς (Θύελλα Πατρών), Βεντουρής (Αχαϊκός), Βόσκογλου (Δίας), Διαμαντόπουλος (Ίκαρος Πετρωτού), Μπιρλής (Δαβουρλής Κ. ’92), Μαντάς (Δίας), Φλωράτος (Ατλας), Αναστασόπουλος (ΑΕ Πάτρα 2005), Θεοφανόπουλος (Θύελλα Αιγίου), Βερβίτας (Δαβουρλής Κ. ’92), Κανελλόπουλος (Νίκη Προαστείου), Ντεντόπουλος (Αχαϊκός), Σπανός (Δαβουρλής Κ. ’92), Μάρκος (Ατλας), Χρυσανθακόπουλος (Νίκη Προαστείου), Μυλωνάς (Θύελλα Αιγίου), Ξηνταρόπουλος (Ατλας), Τσερικλός (Ατλας).