Μ. Βαμβακερής: “Στην Πάτρα υπάρχει ταλέντο και δυνατότητες μέσα από το Master Mind”

Ένα πρότζεκτ πολύ ποδοσφαιρικό, πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό, αλλά και άκρως εξειδικευμένο για ηλικίες από 15 έως 25 ετών έρχεται στην πόλη μας. Το 2nd Master Mind Football Special Project, μάλιστα οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν θα δοκιμαστούν σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά σε ομάδες Νέων της Σούπερ Λιγκ 1 και της Σούπερ Λιγκ 2.

Άρης Ρούσσος και Μανώλης Βαμβακερής αποφάσισαν στην διοργάνωση ενός ποδοσφαιρικού πρότζεκτ για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, σε συνεργασία – υποστήριξη με την Playsports, αλλά και της Global Pro Soccer.

Ο Μανώλης Βαμβακερής είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό, αφού υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Τα τελευταία 6 χρόνια, είναι ενεργός στον χώρο του ποδοσφαίρου, ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, ενώ διατέλεσε και τεχνικός διευθυντής στον Φωστήρα Ταύρου.

Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα δήλωσε στο www.patragoal.gr για τον 2nd Master Mind Football Special Project που έρχεται στην Πάτρα.

Ποιες είναι οι βασικές καινοτομίες και αλλαγές που θα δούμε στο 2nd Master Mind Football Special Project σε σύγκριση με την πρώτη διοργάνωση;

«Η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με το γεγονός ότι φέτος αποφασίσαμε με τους προπονητές να δώσουμε την ευκαιρία και σε νεαρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές να πάρουν μέρος σε αυτό το project μιας και πέρυσι οι συμμετέχοντες ήταν ποδοσφαιριστές από Β΄- Γ΄ Εθνική, καθώς και παιδιά των Β΄ ομάδων και Κ-19 από κάποια μεγάλα κλαμπ των Αθηνών. Μια βασική επίσης καινοτομία θα έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα επιδιώξουμε να δώσουμε κάποιους φιλικούς αγώνες εκτός Πάτρας».

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίσατε στην οργάνωση αυτού του project και πώς τις ξεπεράσατε;

«Είναι από μόνο του μια πρόκληση το γεγονός ότι δεν με γνωρίζουν πολλοί στον βαθμό που θα επιθυμούσα εδώ στην Πάτρα , αλλά με την υποστήριξη και την αμέριστη συνεργασία του Άρη Ρούσσου είναι πλέον πραγματικότητα το 2ο Μaster mind. Επίσης είναι από μόνο του μια πρόκληση να δω αυτό το ποδοσφαιρικό γεγονός να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμη καλύτερο κάθε χρόνο γι΄ αυτό και προσπάθησα να έχω μαζί μου καταξιωμένους προπονητές».

Ποιο είναι το όραμά σας για το μέλλον του Master Mind Football Special Project και πώς σκοπεύετε να το υλοποιήσετε τα επόμενα χρόνια;

«Όπως ανέφερα και παραπάνω στόχος μου είναι να βοηθήσω τον ποδοσφαιριστή εκείνον που θέλει που διψάει για περαιτέρω εξέλιξη, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα του οποίο κι αν είναι αυτό για την επερχόμενη σεζόν.

Επίσης είμαι βέβαιος πως υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την σωστή κατεύθυνση και την χρήσιμη συμβουλή – συμβολή προπονητών , μπορούν να κυνηγήσουν και γιατί όχι να επιτύχουν πράγματα που ίσως τώρα φαντάζουν κάτι το μακρινό γι΄ αυτούς».