Νίκος Παπαδόπουλος: “Έχω την εμπειρία να βοηθήσω την Παναχαϊκή, αλλά επιτέλους να μπούμε στους αγωνιστικούς χώρους”

Την αγωνία με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 το οποίο εξακολουθεί να μην αρχίζει εξέφρασε ο τεχνικός της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Βορειοελλαδίτης προπονητής των “κοκκινόμαυρων” μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 στην Θεσσαλονίκη και χαρακτηριστικά τόνισε:

“Κάνουμε όλα τα τεστ, όπως και η πρώτη κατηγορία, αυτοί παίζουν, εμείς όχι! Γιατί γίνεται αυτό; Μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μας ενημερώσει; Είναι πράγματι κουραστικό και απογοητευτικό να μην μπορείς να δουλέψεις σωστά, να παίξουν ποδόσφαιρο οι παίκτες και οι πρόεδροι να μπορούν να έχουν κάποια λίγα έστω, έσοδα, για να λειτουργήσουν σωστά οι ομάδες. Όλοι εμείς περιμένουμε κάποιον να αποφασίσει τι θα γίνει και βλέπουμε τους παίκτες μας στον υπολογιστή να κάνουν ασκήσεις καθημερινές, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να τους προετοιμάσουμε διαφορετικά”.

-“Έχω την εμπειρία να βοηθήσω την Παναχαϊκή, ώστε να κάνει πρωταθλητισμό, έχουμε καλή ομάδα και θα επιδιώξουμε όταν επιτέλους μπούμε στο γήπεδο, να το αποδείξουμε αυτό που λέω. Αρκεί να μπούμε επιτέλους στους αγωνιστικούς χώρους και να αρχίσει το πρωτάθλημα”.

-“Η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι και μια διέξοδος για τους φιλάθλους, που θα βλέπουν την ομάδα της πόλης τους να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής είναι πάρα πολλοί και ξέρουμε ότι κι αυτοί ανυπομονούν να δουν την ομάδα να παίζει στο πρωτάθλημα”.

-“Έτσι όπως τα λέω τα πράγμα ή θα πρέπει να παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη ή να καταργηθούν τα πλέι οφ! Δεν βλέπω άλλο τρόπο να βγει το πρόγραμμα πρωταθλήματος, ίσως οι υπεύθυνοι να ξέρουν καλύτερα”.