Ντέρμπι από τα παλιά….σήμερα στην Αγυιά

Την Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα η Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, στο κλασικό Πελοπονησιακό ντέρμπι που θυμίζειμ καλές εποχές Α’ Εθνικής και για τις δύο ομάδες.

Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 4η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Καλαμάτα στην 6η θέση με 26 βαθμούς, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο το “τρίποντο” στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο θα βελτιώσει την θέση τους στην κατάταξη.

Η Παναχαϊκή προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με τελευταία αυτή στο Ρέθυμνο απέναντι στην Επισκοπή, ενώ η Καλαμάτα από δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Ηρόδοτο και Ολυμπιακό Β’.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.45 και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρεντίφης με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Βιντζεντζάτο, όλοι τους από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Η 25μελης αποστολή της Παναχαϊκής αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές :

Θεοδωράκη, Κολουβούρη, Μικέ, Silva, Karaklajic P., Karaklajic Ν., Αλεξόπουλο, Μυτίδη, Κωνσταντακόπουλο, Λιοφάγο, Λινάρδο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ,Τσακμάκη, Τριμμάτη, Τσιάρα, Χαντί, Ζυγκερίδη, Κοντοχρήστο, Larrea, Αντωνιάδη.

Η αποστολή της Καλαμάτας αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και είναι η εξής :

Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Δρούγας, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Λαδάς, Μπαξεβάνος, Πανουργιάς, Παπατόλιος, Πασάς, Ρόβας, Ταϊρής, Τάτος, Alves, Bullari, Liporace, Lucaszczyk, Lupano, Markovski, Mendes, Moser.

*** Τον αγώνα θα έχεται την δυνατότητα να τον παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό μέσω του www.patragoal.gr