Ξεσάλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος: “Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία”

Ως συνήθως φοβερές οι ατάκες του Σούλη Παπαδόπουλου μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής. “Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία”, “Παίζουμε μπάλα επιπέδου Super League 1” και άλλα πολλά ενδιαφέροντα από τον τεχνικό της Παναχαϊκής που αφιέρωσε τη νίκη στον Φώτη Φωτεινόπουλο και τους δικούς του ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή.

«H νίκη αυτή είναι αφιερωμένη εκεί ψηλά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου. Η Παναχαϊκή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας στα τελευταία παιχνίδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που δουλέψαμε και φέραμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και ξέρουμε ότι θα έρθουν και ήττες.»

Σε άλλο σημείο είπε πως: «Η συνεργασία μας με τη Διοίκηση είναι πάντα καλή και άψογη και πάντα έτσι θα είναι και θα παραμείνει ότι κι αν γίνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε δεύτεροι, στη Super League 2,μακάρι να ήμασταν πρώτοι, θα το ήθελα περισσότερο από όλους να γίνει αυτό, προσπαθείστε κι εσείς να προστατέψετε όχι εμένα αλλά την ομάδα!».