Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των ομάδων “Κ” στο Attica Cup

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. ΠΑΕ στα πλαίσια της δημιουργίας των αναπτυξιακών τμημάτων της προχώρησε ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας εκτός από την Κ-19 και την Κ-17. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ακαδημίες που συνεργάστηκαν με την Παναχαϊκή και δημιουργήθηκε ένα αξιόλογο και αξιόμαχο σύνολο τόσο για την Κ-19 όσο και για την Κ-17.Όπως οφείλει η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα πρέπει να δουλεύει με στόχο το μέλλον και αυτό είναι η συμμετοχή στο καλύτερο και σπουδαιότερο τουρνουά επαγγελματικών ομάδων υποδομών το Attica. Στο Attica θα συμμετέχουμε με την ομάδα Κ-16 που στην ουσία είναι η Κ-17 και μία μικρότερη την Κ-14.
Δημιουργούμε λοιπόν και την Κ-14 σε συνεργασία με προσκείμενες ακαδημίες δημιουργώντας και βάζοντας τις βάσεις του δικτύου των ακαδημιών της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Αυτή η ομάδα θα είναι επί της ουσίας σαν μία μικτή του δικτύου μας καθώς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν μία προπόνηση και θα αγωνίζονται στο παιχνίδι επιστρέφοντας στη συνέχεια στις υποχρεώσεις που έχουν με τις ομάδες τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες της Α Κατηγορίας που ήδη κλείσαμε τα 10 πρώτα φιλικά εφόσον δεν μπήκαμε επίσημα στην κλήρωση της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Τα φιλικά αυτά είναι τα εξής:

1. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ’ 92
2. AXAIOΣ ΣAPABAΛIOY
3.NIKH ΠPOAΣTIOY 
4.ATPOMHTOΣ ΛAΠΠA
5.ΔIAΣ ΣAPABAΛIOY
6.ΔOΞA ΠAPAΛIAΣ
7.ΠANMOBPIAKOΣ PIOΛOY
8.EΘNIKOΣ ΠATPΩN
9.KEPAYNOΣ AΓIOY BAΣIΛEIOY
10.ΔOΞA NIΦOPEΪKΩN
11.APHΣ ΠATPΩN

Η Κ-19 θα συμμετέχει εκτός της Super League 2, στο πρωτάθλημα νέων και στο κύπελλο ερασιτεχνών της ένωσης.
Στο Attica οι δύο ομάδες μας θα δώσουν τους πρώτους αγώνες στις 17 Σεπτεμβρίου με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού.
Χτίζουμε με το βλέμμα στο μέλλον και κοιτάζουμε μπροστά.