Ο Αστέρας Λεοντίου ενισχύεται ενόψει της συνέχειας

Παρά το δύσκολο ξεκίνημα με δύο συνεχόμενες ήττες, ο νεοφώτιστος Αστέρας Λεοντίου δεν σκοπεύει να παραδοθεί και ήδη κάνει κινήσεις ενίσχυσης. Μετά τις ήττες από τη Νίκη Προαστείου (2-0) και τον Πήγασο Μπεγουλακίου (1-4), η ομάδα προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφές, αποκτώντας τους Μάριο Ανδρεόπουλο και Φώτη Φαρμακίδη.

Ο Μάριος Ανδρεόπουλος ο οποίος έκανε και ντεμπούτο κόντρα στον Πήγασο Μπεγουλακίου αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Δόξα Παραλίας. Έχει γεμάτες συμμετοχές όλα αυτά τα χρόνια σε ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, ενώ έχει αγωνιστεί με το Ζαβλάνι στην Δ΄Εθνική κατά το παρελθόν.

Ο 19χρονος ακραίος αμυντικός, Φώτης Φαρμακίδης είναι φοιτητής στην πόλη μας από τη Ρόδο και προέρχεται από τον Διαγόρα. Είχε συμμετοχές με την ομάδας U-19 στο πρωτάθλημα της Super League 2 (όμιλος βορρά). Ο γεννηθείς το 2005 Φαρμακίδης έχει περάσει από τον Κλεάνθη Παραδεισίου, πέρυσι ήταν δανεικός στον Δαβουρλή Κ΄92 και συμφώνησε να ενταχθεί στο ρόστερ των Λεοντιτών για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι προσθήκες αυτές αναμένεται να δώσουν στην ομάδα νέα πνοή, αλλά οι ενισχύσεις δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση ετοιμάζεται για ακόμα δύο ή τρεις μεταγραφές, οι οποίες θα συνάδουν απόλυτα με τη φιλοσοφία του συλλόγου. Οι κινήσεις αυτές στοχεύουν να κάνουν τον Αστέρα πιο ανταγωνιστικό και έτοιμο να διεκδικήσει καλύτερα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια.

Με την επιμονή και το σχεδιασμό που ακολουθείται, ο Αστέρας Λεοντίου φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το άσχημο ξεκίνημα και να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη του πρωταθλήματος.