Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συνοδός της γυναικείας ομάδας των Καλαβρύτων

Τον πρ. Υπουργό Εξωτερικών & Αμύνης και Ευρωπαίο Επιτρόπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο συνάντησε στο καράβι για την Ζάκυνθο, η αποστολή της γυναικείας ομάδας των Καλαβρύτων, που ταξίδευε στον νησί του Ιονίου για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ζακύνθου στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο κ. Αβραμόπουλος μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑ κ. Σπύρο Σπυρίδων και τον αντιπερειφεράρχη Ιονίων Νήσων κ. Κωνσταντίνο Καποδίστρια, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την γυναικεία ομάδα των Καλαβρύτων, συνομίλησε με της αθλήτριες και τους συνοδούς, ενώ υποσχέθηκε οτι θα βρεθεί και στον δημοτικό στάδιο του νησιού για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Μάλιστα πήρε τηλέφωνο και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο, για να του εκφράσει την μεγάλη του χαρά που συνοδεύει την ομάδα του ιστορικού τόπου των Καλαβρύτων, αλλά και συμπατριώτες όπως δήλωσε, αφού έλκει καταγωγή εκτός από την Αρκαδία και από τα Καλάβρυτα. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε, θα βρεθεί σύντομα στα Καλάβρυτα.

Ο κ. Σπυρίδων, από την πλευρά του, είναι γνωστή η αγάπη του για τα Καλάβρυτα και από την θητεία του ως Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την τελευταία του επίσκεψη, φέτος την 25η Μαρτίου στις εκδηλώσεις για την έναρξη της Επανάστασης στην Αγία Λαύρα.