Ο Κ. Μητσοτάκης με Β. Λιόλιο και Δ. Ιτούδη!

Από το Μέγαρο Μαξίμου άρχισε την περιοδεία του στην Ελλάδα το βαρύτιμο τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ 2022. Στο πλαίσιο του Trophy Tour, το… πολυπόθητο έπαθλο θα είναι στη χώρα μας για τρεις ημέρες και σήμερα το υποδέχτηκε μαζί με την εθνική μπασκετική αντιπροσωπεία, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, ο προπονητής της Εθνικής ανδρών Δημήτρης Ιτούδης και ο Κώστας Παπανικολάου ήταν οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ στη λιτή εκδήλωση και διαπίστωσαν για μία ακόμα φορά τη στενή σχέση του Πρωθυπουργού με το άθλημα, με την κουβέντα να στρέφεται φυσικά γύρω από τις σημαντικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ακολούθως, ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ανδρών ενόψει του Eurobasket, που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Παπανικολάου δώρισε στον Πρωθυπουργό μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλή επιτυχία στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τίτλου.