Ο Πήγασος μεγαλώνει και εδραιώνεται κάθε χρονιά

Μια σταθερή και καλή πορεία πραγματοποίησε και την φετινή χρονιά ο Πήγασος Μπεγουλακίου, ο οποίος έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας, παρουσιάζοντας κάθε σεζόν μια αρκετά καλή και ποιοτική ομάδα.

Μάλιστα μόλις για 3 βαθμούς θα μπορούσε να συμμετάσχει στα play off του πρωταθλήματος και να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του πρίν την β΄ φάση των μπαράζ.

Στο “τιμόνι” της ομάδας βρέθηκε ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος, τον οποίο η διοίκηση άκρως ικανοποιημένη από το έργο του, ανανέωσε και για την σεζόν που έρχεται.

Πέρα από την αγωνιστική εικόνα, είναι γνωστές και οι εξαιρετικές δράσεις του συλλόγου εκτός γηπέδων, με αιμοδοσίες και γενικότερα στήριξη στην κοινωνία.

Ο Πήγασος τερμάτισε στην 7η θέση της κανονικής περιόδου με 39 βαθμούς και 43-32 τέρματα, ενώ στην ίδια θέση τερμάτισε και στην διαδικασία των play out με 25 βαθμούς και 18-11 τέρματα.

Μεγαλύτερες νίκες της ομάδας ήταν το 0-5 απέναντι σε Αχαϊκό και Θύελλα Αιγίου, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πήγασος είχε αρκετά διαφορετικά σκορ στα παιχνίδια του.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μπεγουλακίου ήταν και πάλι ο Νίκος Αποσκίτης με 29 τέρματα, ενώ τον ακολούθησε ο Κώστας Παπαδημητρακόπουλος με 12 τέρματα.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ της φετινής πορείας του Πήγασου είχαν ως εξής :

29 τέρματα : Αποσκίτης, 12 τέρματα : Παπαδημητρακόπουλος, 6 τέρματα : Αναγνώστου, 5 τέρματα : Δημητρόπουλος, 4 τέρματα : Προσκεφαλάς, 1 τέρμα : Κακαβούλας, Μπονόβας, Μπουρλάκης, Ρομποτής, Χριστόπουλος