Ο Χάντερ Χέιλ στο Top 3 των επιδόσεων βολών του Προμηθέα

Τέσσερα ξεχωριστά επιτεύγματα προέκυψαν για τον Χάντερ Χέιλ μέσα από το χθεσινό (12/5) παιχνίδι με το Περιστέρι bwin και με τον Αμερικανό να είναι ο κορυφαίος παίκτης του Προμηθέα.

*Ο Αμερικανός ήταν αλάνθαστος από τη γραμμή του φάουλ και έχοντας μάλιστα 11/11 βολές, σημείωσε νέο ρεκόρ περιόδου για τη Stoiximan Basket League. Το προηγούμενο μοιράζονταν με 10/10 ο Άντριου Χάρισον από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με τον Κολοσσό H Hotels Collection για την 9η αγωνιστική και ο Τρέβορ Μπλόντιν από το παιχνίδι του Απόλλωνα Carna με τον Δικέφαλο για την πρεμιέρα του play out.

Οι 11/11 βολές του Χέιλ ωστόσο δεν είναι η κορυφαία επίδοση στην ιστορία του Προμηθέα στην κατηγορία. Ο Τζέριαν Γκραντ είχε 14/14 στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2020-21 και ο Τζο Γιανγκ είχε 13/13 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, για τη 2η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος.

*Με τους 23 πόντους που είχε, έφτασε τον Άντριου Γκάουντλοκ στην κορυφή της λίστας των περισσότερων επιδόσεων 20+ αφού έχουν αμφότεροι από εννιά. Με αυτούς μάλιστα έγινε ο 11ος παίκτης στην ιστορία του Προμηθέα που έφτασε τους 400+ στη Stoiximan Basket League.

*Μοιράζοντας δύο ασίστ έγινε ο 8ος παίκτης στην ιστορία του Προμηθέα που έφτασε τις 100 ενώ «100άρης» έγινε και στα αμυντικά ριμπάουντ. Έχοντας επτά έγινε ο 17ος που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό με την αχαϊκή ομάδα.