Ο Mr. Open Petrol & Gas πρωταθλητής στις χορηγίες

Για την εξέδρα χορηγία σημαίνει πόσα δίνω στην ομαδάρα. Αυτή είναι η ψυχολογία του όχλου. Έτσι γεννήθηκε ο άνθρωπος, έτσι συμπεριφέρεται κοινωνικά, μαζικά, ως μάζα, ως λαός, ως όχλος, ως πολτός, ως κοινό. Όπως θέλει ο καθένας το λέει.

Η κάθε επιχείρηση είναι εξ ορισμού εμπορική επιχείρηση. Επειδή εμπορεύεται το προϊόν της, το όποιο θέαμα που παράγει. Οπότε, σε αυτή τη λογική, επιδιώκει να είναι κοντά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Κλείνουμε τα αυτιά στους χορηγούς του χθες και του σήμερα, οι οποίοι στον αθλητισμό αυτοχαρακτηρίζονται… δωρητές και συνεχίζουν να παριστάνουν τον ευεργέτη και τον φίλαθλο στην ομάδα, ενώ λειτουργούν επιχειρηματικά. Και δεν γίνεται διαφορετικά, δηλαδή.

Η Open Petrol & Gas A.E, η εταιρεία εμπορίας υγροποιημένων αερίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέλος του ομίλου ”Rengas group of companies”, ιδιοκτησίας Μπάμπη Ρέγγα, το τελευταία διάστημα είναι η περισσότερο προβεβλημένη επιχείρηση, σε επίπεδο να βάζει παντού, τον πολύ υψηλό και απαιτητικό αθλητισμό, είτε μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο, χορηγίες που βγάζουν μάτι. Παντού!

Όλες οι άλλες επιχειρήσεις- εννοείται ότι η σύγκριση γίνεται μόνο με τις ανταγωνίστριες της – είναι πολύ πολύ πίσω. Ειδικά στις χορηγίες στα πολύ πάνω ράφια, ο όμιλος του Ρέγγα- κι αυτό είναι προσωπική του επιτυχία- δεν παίζεται. Αυτό είναι μυστικό του. Δίνει πολλά φράγκα, αλλά τα φράγκα του αυτά, πιάνουν τόπο, καθώς παίζει μπάλα με τους μεγάλους. Τους πολύ μεγάλους. Τους πρωταθλητές. Αλώστε σαν πολύ μεγάλος και ο ίδιος, αξιώνει αντάξιους παίκτες χορηγικά.

Δείτε περισσότερα στο tsipasblog.gr