Πάει για “κόλπο γκρόσο” με Ντόμα!

Την μεγάλη μεταγραφή του Νίκου Ντόμα, θα επιδιώξουν οι άνθρωποι του ΑΠΣ Πάτραι σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr!

Ο 34χρονος μέσος, αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών και του ιστορικού σωματείου. O πολύπειρος ποδοσφαιριστής τα έξι τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στον ΠΑΟ Βάρδας, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής. Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί μια αρκετά καλή πρόταση από την ιστορική ομάδα της Πάτρας, αλλά όλα είναι ανοιχτά.

Ο Ντόμας από το 2004 ως τον α’ γύρο του 2007-2008 ήταν στην Παναχαϊκή. Στο β’ γύρο του 07-08 μετακόμισε στη Θύελλα Πατρών, στον α’ γύρο του 08-09 στην Αναγέννηση Άρτας, στο β’ γύρο του 08-09 στον Παναιγιάλειο που έμεινε ως το καλοκαίρι του 2010. Την επόμενη σεζόν στην Κόρινθο, το 11-12 πάλι στον Παναιγιάλειο (25 συμμετοχές-3 γκολ), για δύο χρόνια έπαιξε στον Ατρόμητο Λάππα και μια εξαετία στον ΠΑΟ Βάρδας.

Πάντως εφόσον ολοκληρωθεί το “deal” θα μιλάμε ίσως για τη σπουδαιότερη μεταγραφή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τη φετινή περίοδο. Θυμίζουμε έχουν αποκτηθεί οι (Γ. Γραμματικόπουλος, Ν. Γραμματικόπουλος και Αναστασοβίτης).