Παναιγιάλειος : “Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση”

Παράπονα για την διαιτησία του Χρήστου Δρούζα στον αγώνα με την Μαρκό, εξέφρασε ο Παναιγιάλειος, με ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Ακόμα μία τραγική σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία του, γράφτηκε στο ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με τη Μαρκό, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο διαιτητής του παιχνιδιού, Χρήστος Δρούζας του συνδέσμου Αργολίδας, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας στο 90΄ ως οφσάιντ το οποίο είδε ο πρώτος βοηθός του, Παναγιώτης Τσούκας του συνδέσμου Αρκαδίας και ΜΟΝΟ αυτός. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ούτε και οι αντίπαλοί μας δεν διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να ηττηθεί άδικα. Και δεν έγινε μόνο αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ο δεύτερος βοηθός διαιτητή Ευάγγελος Λυκομήτρος του συνδέσμου Αργολίδας «έβλεπε» ανύπαρκτα οφσάιντ σε επιθέσεις της ομάδας μας, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε λαβές ελληνορωμαϊκής πάλης στην περιοχή των αντιπάλων μας και σε εν ψυχρώ κλωτσιές στους ποδοσφαιριστές μας, ο διαιτητής Χρήστος Δρούζας έδειξε ότι δεν αντιλαμβάνεται ποια είναι η έννοια του πέναλτι, όπως επίσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε ότι ήταν και επιλεκτικός στις αποφάσεις του σε παρόμοιες φάσεις. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

Η στοχοποίηση της ομάδας μας είναι συνεχής και προκλητικά ύποπτη. Και σε προηγούμενους αγώνες της ομάδας μας υπήρχαν τραγικές διαιτησίες «κατά σύμπτωση» πάντα εις βάρος μας, ενώ είναι χαρακτηριστικές οι… απολογίες των διαιτητών στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας με Α.Ε.Ρ. Αφάντου και Ιάλυσο, όπου περιορίστηκαν σε μία απλή προφορική «συγγνώμη» σε οφθαλμοφανέστατα άδικες και κρίσιμες αποφάσεις τους εις βάρος μας. Οι συγγνώμες πλέον κύριοι της διαιτησίας δεν μας καλύπτουν, διότι διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη, αλλά στοχευμένα λάθη εναντίον μας. Ο Παναιγιάλειος είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς ως διοίκηση προσπαθούμε να αναγεννήσουμε αυτή την ιστορική ομάδα, όμως δυστυχώς κάποιοι διαιτητές υπό την ανοχή των αρμοδίων, που σχετίζονται με την Γ΄ Εθνική, είναι προφανές ότι έχουν βάλει στόχο να εξοντώσουν με εξωαγωνιστικά κριτήρια την ομάδα μας. Τα όσα τραγικά ζήσαμε σήμερα μας οδήγησαν στη σύνταξη της παρούσας ανακοίνωσης και σας γνωστοποιούμε ότι δεν ανεχθούμε στο μέλλον και ειδικά στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές, οποιαδήποτε διαιτησία που δεν θα είναι αμερόληπτη και θα αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή. Ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται μόνο ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου και τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

ΥΓ: Αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που είδαν εκατοντάδες άνθρωποι σήμερα στο γήπεδο, τα είδε και ο ίδιος…”.