Παναχαϊκός: Δείπνο στην ομάδα από τον Β. Μαρκάτο

Το φινάλε για την φετινή σεζόν στον Παναχαϊκό, πραγματοποιήθηκε στη ψησταριά «Βασιλιάς της γεύσης», όπου ο προπονητής Βασίλης Μαρκάτος παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές, στο «κλείσιμο» μιας επιτυχημένης χρονιάς. Από την πλευρά της η διοίκηση του Παναχαϊκού, χάρισε μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές στον Βασίλη Μαρκάτο για την προσφορά του στο σύλλογο.

Παράλληλα, οι «κοκκινόμαυροι» μέσω ανακοίνωσής τους ευχαρίστησαν ανθρώπους που βοήθησαν το σύλλογο:

«Το Δ.Σ. του Παναχαϊκού μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022-2023, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του:

*Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στον προπονητή Βασίλη Μαρκάτο, τον συνεργάτη του Νίκο Κατσαδούρη και τον γενικό αρχηγό Μάκη Μπαρούνη, για την αγωνιστική τους παρουσία και κυρίως για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και νοοτροπία με την οποία τίμησαν την ιστορία της ομάδας. Τα καλύτερα έρχονται. Το Δ.Σ. εύχεται ολόψυχα στους νεαρούς αθλητές της ομάδας που μετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις καλή επιτυχία.

*Στους φιλάθλους του Σουλίου για την παρουσία τους στους αγώνες της ομάδας, εκτιμώντας την προσπάθεια αυτής της παρέας, διαισθανόμενοι πως οι παρέες γράφουν ιστορία.

*Στις επιχειρήσεις, στους χορηγούς μας, στους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα με εισιτήρια διαρκείας και ημερολόγια.

*Στο δημοσιογράφο Αποστόλη Νικολόπουλο, στον Βύρωνα Ξυπολιά (patragoal.gr), τον παρουσιαστή, Νίκο Κολώνη (Όποιον πάρει η μπάλα), τον Παναγιώτη Μάλλιο (thematch.gr) και όλο τον τοπικό τύπο για τις αναφορές που έκαναν στο σύλλογό μας. Θερμές ευχαριστίες στον καμεραμάν της καρδιάς μας, Δημήτρη Καραμπούλα που βρέθηκε παντός καιρού στα γήπεδα και κατέγραψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας».