Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite: Τετραήμερο δράσης και ψυχαγωγίας

Βάλτε από τώρα υπενθύμιση και ετοιμαστείτε για ένα τετραήμερο δράσης και ψυχαγωγίας, που θα συνδυάζει αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Το 1ο Πανελλήνιο OPEN πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R, που θα διεξαχθεί το διάστημα 1-4 Σεπτεμβρίου στο Δρέπανο, υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες. 

Το event διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών και το αθλητικό σωματείο Cape Drepano, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Η διεξαγωγή του έχει τεράστια σημασία, καθώς είναι το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά την οριστική αναγνώριση του αθλήματος ως Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια! Μάλιστα, το Kiteboarding (Aετοσανίδα) υπάγεται στο αγώνισμα της Ιστιοπλοΐας και θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν και τα side events. Παράλληλα με τους αγώνες, θα διεξάγονται αγώνες επίδειξης, σεμινάρια για τα διάφορα στιλ του Kite, θα πραγματοποιηθεί μουσικό φεστιβάλ καθώς θα υπάρχουν live από γνωστές μπάντες όπως οι Burger Project και γνωστούς DJs,  σε συνδυασμό με street food και πολλά άλλα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, οι οποίοι εκτός από τον αγώνα, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε όλες τις δράσεις. Xορηγός επικοινωνίας το www.patragoal.gr!