Παραίτηση βόμβα του Άρη Ρούσσου από την προεδρία του Άρη Πατρών

Αναλυτικά η προσωπική του ανάρτηση στο facebook

Με τον Νίκο τον Ιωαννιδη τον άνθρωπο π με έβαλε στο γήπεδο να παίξω μπάλα εμένα αλλά κ τόσα άλλα παιδιά της γενιάς μ έναν πραγματικό ΔΑΣΚΑΛΟ π μας δίδαξε αθλητισμό κ πολιτισμό έναν κύριο π η προσφορά του ήταν αλλού επιπέδου έφτιαξε ανθρώπους χωρίς κόμπλεξ π η συνανστροφη μαζί του σου έδινε μόνο δύναμη κ φτερά να πετάξεις στο δύσκολο κόσμο των μεγάλων για το μέλλον που θα αντιμετωπιζες. Δε νομίζω πως μπορώ να περιγράψω απόλυτα τι έχει δώσει στον αθλητισμό κ στο δύσμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας αυτό θα μπορούσε να τ περιγράψει ίσως ο κάθε ένας από εμάς π τον είχαμε προπονητή..

Με αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο επέλεξε η ομάδα της οποίας ηγούμαι να κλείσει τις βραβεύσεις της χρονιάς γιατί αυτός για μένα είναι η αρχή κ το τέλος..

Το ΤΕΛΟΣ π ανακοινώνω σήμερα από τη θέση του προέδρου της ομάδας του Αρη Πατρών. Αυτή η απόφαση δεν είναι μια εύκολη απόφαση για μένα αλλά είναι μια απόφαση πλέον μονόδρομος.

Όπως είπε ένας φίλος μ έχοντας το κουμπι π μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα το κουμπί μιας πυρηνικής έκρηξης το καλύτερο είναι να μη μπω καν στο πειρασμό να το πατήσω.

Στα 3 χρόνια της θητείας μ μετά τον κορονοιο η διαδρομή μ υπηρετώντας την ομάδα π αγαπώ έφερε στο ερασιτεχνικό μεγάλες αναταραχές π με απορία παρακολουθώ ακόμα. Μη κερδίζοντας τίποτα σε επίπεδο τίτλων μέχρι τωρα κερδίσαμε την καθολική αποδοχή του κοινού συγχρόνως με τν απόλυτη αντιπάθεια των καρεκλοκενταυρων.

Η αναστάτωση π προκάλεσα στο σύστημα είναι πλέον τέτοια π δεν μπορεί να κρυφτεί κ μας αδικεί προκαλώντας ξεδιάντροπα άπαντες.

Αυτό συν το γεγονός πως η κακία κ το μίσος της παγιας κουλτούρας του “ανύπαρκτου” “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα” ακουμπάει πλέον την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μ κ αυτό είναι το κερασάκι στη τούρτα της ανοχής μου.

Χαιρετώ λοιπόν από δω όσους μας στηριξαν κ τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου ενώ όσους μας μίσησαν τους περιμένω στη γωνία χωρίς την ταμπέλα πλέον του προέδρου.

Στο καθήκον μ κ σεβομενος την προσπάθεια όλης της ομάδας θα είμαι εδώ για να βγάλω πέρα ως εγγυητής όλη αυτή τη προσπάθεια ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ενώ θα εγγυηθώ την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα του συλλόγου.

Για το τέλος θα χαρώ πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα για να είμαι κουβάρι με τους φιλάθλους μας, να γιορτάσουμε μαζί το τίτλο και να πάρουμε τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ όπως αρμόζει στην ιστορία μας κ την κουλτούρα μας.